«Ξέχασε το γκολ»: Στο στόχαστρο των τουρκικών ΜΜΕ ο Μπακασέτας

Μπακασέτας: «Με βοήθησε πολύ που έπαιζα στην ΑΕΚ-Χόρεψα έτσι γιατί μου το ζήτησε ο Αμπντουλκαντίρ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας περνά τις τελευταίες εβδομάδες μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και τα τουρκικά ΜΜΕ του ασκούν σκληρή κριτική.

Το γεγονός ότι έχει να σκοράρει εδώ και 13 αγωνιστικές με την Τράμπζονσπορ σε συνδυασμό με το διπλό χαμένο πέναλτι στο ματς πρωταθλήματος με την Γκιρεσούνσπορ τον έφεραν στο «μάτι του κυκλώνα».

«Ο Μπακασέτας ξέχασε το γκολ» είναι ο τίτλος σε ρεπορτάζ της Fotomac που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο Μπακασέτας που σημείωσε δύο γκολ στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε την 9η αγωνιστική, έχει αισθητή πτώση στη φόρμα του ειδικά μετά τον τραυματισμό που υπέστη.  Ο Έλληνας σταρ, που έχασε χθες το πέναλτι, αστόχησε και στην επανάληψη του πέναλτι».

«Ο Μπακασέτας υφίσταται την πιο μακρά περίοδο σιωπής», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στο NTV. Ενώ το Habaer 61 που εδρεύει στην Τραπεζούντα έχει τίτλο: «Τι έκανες Μπακασέτα;»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X