«Ομάδα της Bundesliga θέλει τον Βέρντε»

«Ομάδα της Bundesliga θέλει τον Βέρντε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σειρήνες» από την Bundesliga για τον Ντανιέλε Βέρντε.

Πιο συγκεκριμένα ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο ότι ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικής ομάδας και τις επόμενες μέρες αναμένεται η Σπέτσια να δεχθεί πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του calciomercato:

«Η Γερμανία κλείνει το μάτι στον Ντανιέλε Βέρντε, τον επιθετικό της Σπέτσια, γεννημένο το 1996, που την τελευταία αγωνισική έδωσε στον Γκιάσι την καθοριστική ασίστ για το νικητήριο γκολ κόντρα στη Μίλαν. Μεγαλωμένος στις ακαδημίες της Ρόμα, αυτή τη σεζόν ο Βέρντε σημείωσε 3 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της Σπέτσια, τραβώντας την προσοχή ομάδας της Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες έρχεται και προσφορά από γερμανικό σύλλογο, την οποία θα αξιολογήσει προσεκτικά η Σπέτσια.

Αν η προσφορά έρθει και ο Βέρντε φύγει, δεν θα είναι η πρώτη εμπειρία στο εξωτερικό για τον Βέρντε, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί σε Ισπανία και Ελλάδα: τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Βαγιαδολίδ πετυχαίνοντας έξι γκολ, συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου γκολ φάουλ από τα 30 μέτρα που έκανε τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, πρόεδρο του συλλόγου, να σηκωθεί όρθιος. Την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Αθήνα, με την ΑΕΚ, σημειώνοντας έξι γκολ σε περισσότερα από 30 παιχνίδια. Και τώρα, προσπαθούν από τη Γερμανία να τον κάνουν δικό τους».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X