Με πάθος για την πρόκριση - Η ΑΕΚ σήμερα (18:30, LIVE Streaming) στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ηλυσιακός
Photo Credits: INTIME

Τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θέλει να πανηγυρίσει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «μάχη» του Κυπέλλου ρίχνεται σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 18:30 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «Ένωση» θέλει μόνο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, κόντρα στους Θεσσαλονικείς, στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση τη φετινή σεζόν, μετά τους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μετράει ήδη δύο νίκες και θέλει σήμερα να τριπλασιάσει τις επιτυχίες της και παράλληλα να πάρει το εισιτήριο που θα της επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία της στον θεσμό. Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από του AEK A.C. TV. Ο Κώστας Αρσενιάδης είδες όλες τις αθλήτριές του να προπονούνται κανονικά και να τίθονται στη διάθεσή του. Έτσι η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

«Να μη μας αποπροσανατολίσουν οι προηγούμενες νίκες»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο aek.gr τόνισε πως είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα προηγούμενα αποτελέσματα να αποπροσανατολίσουν την ομάδα του: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Θέλει πολύ προσοχή, γιατί οι νίκες που κάναμε μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο δυσκολότερος όλων. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα δώσει τα πάντα όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Παίζουμε στα «κόκκινα» εδώ και εβδομάδες. Το θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι, αναγνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες. Οι έδρες δεν δίνουν πλεονέκτημα ειδικά τώρα που είναι χωρίς φιλάθλους οι αγώνες. Πρέπει να διαχειριστούμε την ψυχολογία του αγώνα. Ας αφήσουμε τον ΠΑΟΚ που είναι και ο κάτοχος του τίτλου να έχει περισσότερο από εμάς άγχος».

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

«Γ. Γεννηματάς» Βούλα 18.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟΦ Πορφύρας

«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια 18.30: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΔΑΚ Ευόσμου 19.00: ΑΠΣ Αίας – ΑΟΝ Αμαζόνες

«Π. Νικολαΐδης» Κερατσινίου 19.00: ΟΦΑ Απολλώνιος – ΑΟ Λαμίας 2013

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ

Μίκρα 19.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Θήρας

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X