Εξευτελιστική απόδοση για να πάρει πέναλτι ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!

Εξευτελιστική απόδοση για να πάρει πέναλτι ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σπάει κάθε ρεκόρ με τα πέναλτι ο ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις για το στοίχημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK με κάκιστη ψυχολογία μετά και την ήττα από τον Παναιτωλικό φιλοξενείται απόψε στις 19.00 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ενωση θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που ούτε εκείνη βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, αλλά ελέω διαιτητών, VAR και πέναλτι προέρχεται από σερί νικών με τρομερό… σπρώξιμο.

Οι διαιτητές που παίζουν τον ΠΑΟΚ κάνουν τα πάντα για να μην χάσει κι αυτό αποτυπώνεται και από τα πέναλτι που παίρνει. Κόντρα στον ΟΦΗ, η ομάδα του Λουτσέσκου θα έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά με Φωτιά και ειδικά… καμώματα, το 0-1 του ΟΦΗ έγινε 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στην ίδα φάση.

Σπάει κάθε ρεκόρ με τα πέναλτι ο ΠΑΟΚ

Μετά από 17 αγωνιστικές στη Super League, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 12 πέναλτι σε 17 αγώνες, με τον Κούρτιτς που είναι ο εκτελεστής να είναι απρόσμενα και… χωρίς κόπο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η ΑΕΚ, που έχει τα δικά της προβλήματα, για να πάρει πέναλτι πρέπει να… ματώσει, ενώ σε πολλές περιπτώσεις διαιτητές και VAR έχουν κλείσει τα… μάτια σε ξεκάθαρες παραβάσεις. Μέχρι στιγμής η Ενωση μετρά 4 πέναλτι.

Οι στοιχηματικές για πέναλτι στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Οι στοιχηματικές βλέπουν τι συμβαίνει στη Super League και την ευκολία που παίρνει πέναλτι ο ΠΑΟΚ και γι’ αυτό η απόδοση για να δοθεί πέναλτι αύριο στην Τούμπα προσφέρεται μόλις στο 2.62. Ενώ για να σκοράρει με πέναλτι ο ΠΑΟΚ στο 4.90. Από την άλλη, η απόδοση της ΑΕΚ για να σκοράρει στην Τούμπα από την «άσπρη» βούλα βρίσκεται στο 6.20, με την διαφορά στην απόδοση να είναι χαρακτηριστική και να δίνει φυσικά  το… στίγμα.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X