Πογιέτ: «Για αυτό έφυγα από την ΑΕΚ» (VIDEO)

Στιγμές από την έξοδο του Πογιέτ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στον Ντέμη Νικολαϊδη και αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στον Ντέμη Νικολαϊδη και στο Monday FC και αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ.

Επίσης, ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε για την καριέρα του στην ΑΕΚ, τις νίκες στα ντέρμπι και τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει από εκείνη την ομάδα.

Ο Πογιέτ για την ΑΕΚ και την αποχώρησή του

«Η ΑΕΚ για μένα ήταν φανταστική. Όταν ήμουν στην Premier League είχα διάφορες προτάσεις, ωστόσο όταν άκουσα για την ΑΕΚ, είχα ένα προαίσθημα. Είπα μέσα μου, μου αρέσει αυτό. Πρέπει να πας και να δείξεις πράγματα. Μας πήρε λίγο να βρούμε τα βήματά μας, αλλά από τον Γενάρη πηγαίναμε καλά. Η σχέση με τους παίκτες ήταν φανταστική. Τα ντέρμπι αξέχαστα. Νικάς ένα ντέρμπι και λες οκ δεν είναι άσχημα, μετά νικάς και δεύτερο, μετά νικάς και τρίτο και λες εδώ είμαστε. Ήταν απίστευτα. Νομίζω πολλά πράγματα στην Ελλάδα μοιάζουν με την Ουρουγουάη. Δεν είμαστε ίδιοι, αλλά το πάθος, ο τρόπος που ζούμε το ποδόσφαιρο, ο τρόπος που αντιδρούμε όταν χάμνουμε ή όταν κερδίζουμε με έκανε να νιώθω σαν το σπίτι μου».

Ποιους παίκτες θα ξεχωρίζατε από εκείνη την ομάδα;

«Πάντα θα θυμάμαι την έκφραση στο πρόσωπο του Μάνταλου όταν έφυγα. Τη νύχτα πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου. Πήγα στον Πέτρο που ήταν αρχηγός και του είπα τελείωσα. Νομίζω με τον Πέτρο εξελιχθήκαμε μαζί. Ο Σιμόες ήταν μηχανή, είχαμε τον Τζιμπούρ. Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι οι παίκτες που καταλάβαιναν περισσότερο ήταν οι Γκάλο, Μάνταλος και Σιμόες».

Για τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ

«Διαπραγματεύσεις… Ηρθα και το κλαμπ ήταν ικανοποιημένο από αυτούς τους οκτώ μήνες. Είχα την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, δεν ενεπλάκην εγώ, ο μάνατζερ μου μόνο, δεν υπήρξε συμφωνία και έφυγα. Η σχέση μου με τον πρόεδρό μου, έτσι τον αποκαλώ εγώ τον Μελισσανίδη, είναι εξαιρετική. Κάποια στιγμή, δεν το ξέρετε, ήμασταν σε ένα εστιατόριο, χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε. Δεν υπάρχει κάτι κακοπροαίρετο. Θα σας φέρω το παράδειγμα της Σάντερλαντ, έχω πολύ καλή σχέση με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη. Αλλά μια μέρα μου είπε φύγε. Μίστερ, γεια, πήγαινε σπίτι σου. Και με τον Μελισσανίδη το ίδιο. Δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω και πάλι μαζί του. Είναι ο υπεύθυνος, είναι το αφεντικό, είμαι ο προπονητής, οπότε πρέπει να το αποδεχθείς».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X