Η ΑΕΚ χωρίς περιθώρια σήμερα με τον Παναιτωλικό (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ χωρίς περιθώρια σήμερα με τον Παναιτωλικό (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ σήμερα απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη με την οποία θα παραμείνει στο -9 ή ακόμη καλύτερα θα καταφέρει να μειώσει την απόσταση από τον Ολυμπιακό αναζητά σήμερα η ΑΕΚ.

Η Ενωση αγωνίζεται σήμερα (17.15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 2) με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 18η αγωνιστική της Super League και η νίκη είναι μονόδρομος. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, θέλει να κάνει και δεύτερη σερί νίκη μετά το επιτυχές πέρασμα από τη Λαμία (0-2) και να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα αυτό το δύσκολο σερί αγώνων που έρχεται.

Από στιγμή που η ΑΕΚ θα… κάνει τη δουλειά της θα περιμένει το αποτέλεσμα από το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ελπίζοντας σε απώλεια των Πειραιωτών, έτσι ώστε να μειώσει τη διαφορά από το -9, αλλά και να επιστρέψει στη 2η θέση αφού την πέρασε ο ΠΑΟΚ με το σκανδαλώδες σπρώξιμο στο ματς με τον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, προέρχονται από ήττα με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο δυσκόλεψαν πολύ (είχαν και δοκάρι με τον Βέργο). Ωστόσο ενώ είχαν κλείσει νικηφόρα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, το 2021, οι «Αγρινιώτες» έχασαν το ρυθμό τους, ελέω κορωνοϊού, από τη στιγμή που έφτασαν να έχουν 13 κρούσματα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί ξανά απουσίες για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Σιμάνσκι είναι τιμωρημένος, ο Στάνκοβιτς είναι ανέτοιμος, ενώ ο Αραούχο έχει προβλήματα στη μέση. Και έτσι οι δοκιμές του στα Σπάτα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προηγούμενες ημέρες και δείχνουν πολλά για τις σκέψεις τουσήμερα.

Στο μυαλό του προπονητή των «κιτρινόμαυρων», υπάρχουν κάποια δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ένας εκ των Μισελέν και Σβάρνα με τον Γάλλο να έχει το σαφές προβάδισμα, αριστερά ο Μοχαμάντι θα παραμείνει στο βασικό σχήμα ενώ δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Βράνιες και Τζαβέλλας.

Την θέση δίπλα στον Αντρέ Σιμόες διεκδικούν οι Νταμιάν Λε Ταλέκ και Γεβγέν Σάκχοφ, με τον Γάλλο να έχει αυξημένες πιθανότητες έτσι ώστε να διασφαλιστεί καλύτερα η αμυντική λειτουργεία των «κιτρινόμαυρων».

Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα ξεκινήσει ο Νορντιν Αμραμπατ, αριστερά ο Λιβάι Γκαρσία ενώ πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ θα αγωνιστεί ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο Τσούμπερ λογικά θα μείνει εκτός αφού έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις από τα Χριστούγεννα.

Από εκεί και έπειτα ο Γιαννίκης έκανε κάποιες ακόμη δοκιμές στο βασικό σχήμα, αλλά δίχως να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσουν. Οπως ο Αμραμπατ σε θέση φορ, όπως έκανε στο ματς με την Λαμία στα τελευταία λεπτά.

Τα πλάνο του Παναιτωλικού

Σημαντικές επιστροφές μετρά για τη σημερινή αναμέτρηση ο Παναιτωλικός. Ανέστης, Αντούνες, Αποστολάκης, Χουχούμης επιστρέφουν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης

Πιθανή ενδεκάδα: Ανέστης, Μαλής, Βργκοτς, Λούι, Χουχούμης, Φλόρες, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε, Μόρσεϊ, Βέργος.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Παναιτωλικός

  • Διαιτητής: Γκάμαρης
  • Βοηθοί: Μεϊντάνας, Τριανταφύλλου
  • Τέταρτος: Γκορτσίλας
  • VAR: Παπαδόπουλος (Πάτρας)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X