Serie A: Νίκη με σούπερ Ντιμπάλα για Γιουβέντους (2-0) επί της Ουντινέζε (VIDEO)

Serie A: Νίκη με σούπερ Ντιμπάλα για Γιουβέντους (2-0) επί της Ουντινέζε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποτελεί το σίριαλ των ημερών στην Ιταλία, αφού φαίνεται πως έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του και η Ίντερ… καραδοκεί!

Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός έδειξε ανεπηρέαστος από τα όσα συμβαίνουν με το συμβόλαιό του και ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε (2-0), πιάνοντας προσωρινά την Αταλάντα στην 4η θέση.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ντιμπάλα με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Παντέλι, ξεκλειδώνοντας το παιχνίδι για τους «μπιανκονέρι» που είχαν τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή, φτιάχνοντας ευκαιρίες.

Τα λεπτά περνούσαν με το εύθραυστο 1-0 να παραμένει υπέρ της Γιουβέντους, την Ουντινέζε να απειλεί και να φωνάζει σε μια περίπτωση για πέναλτι αλλά το ματς να συνεχίζεται κανονικά, και εν τέλει ο ΜακΚένι με κεφαλιά από σέντρα του Ντε Σίλιο στο 79’ «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X