Γκέλαρε και ο Αρης (0-0) με Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (VIDEO)

Γκέλαρε και ο Αρης (0-0) με Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Ολυμπιακό, ούτε ο Αρης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Ριζούπολη, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον ψυχωμένο Απόλλωνα Σμύρνης.

Αρκετή ένταση αλλά ελάχιστο θέαμα και φάσεις είχε το παιχνίδι της Ριζούπολης, μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη, με τους γηπεδούχους όχι μόνο να μη δυσκολεύονται να κρατήσουν την εστία του Βέρχουλστ μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά και να ακολουθούν αρκετά καλά το πλάνο του Γκρότε για να βρουν μπροστά τις δικές τους στιγμές.


Στο δεύτερο ημίχρονο, βλέποντας τον Άρη να μπλοκάρει απέναντι στο πλάνο του, ο Απόλλων έπαιξε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ακόμη πιο δυναμικά, ενώ βρήκε και γκολ με τον Ιωαννίδη, το οποίο σωστά ακυρώθηκε για προφανές οφσάιντ.

Το τελικό 0-0 ρίχνει τον Άρη στην όγδοη θέση και τον αποτρέπει από το να «μαζέψει» σημαντικά τη διαφορά από τον ΟΦΗ που ηττήθηκε (3-0) στην Τούμπα.


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X