Επαφή της Γιουνάιτεντ με τον Σιμόνε Ιντζάγκι της Ιντερ

Επαφή της Γιουνάιτεντ με τον Σιμόνε Ιντζάγκι της Ιντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να εξετάσει υποψήφιους για την θέση του προπονητή και ένας από τους βασικούς στην λίστα είναι ο Σιμόνε Ιντζάγκι της Ίντερ.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Corriere Dello Sport» η αγγλική ομάδα έκανε μία πρώτη επαφή με τον Ιταλό προπονητή για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Κόκκινων Διαβόλων» την νέα σεζόν, ενώ άλλο δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός της Ίντερ έχει ξεκινήσιε να μαθαίνει και αγγλικά.

Βέβαια ο Ιντζάκι έχει συμβόλαιο με την Ίντερ η οποία δεν δείχνει διάθεση να τον αποδεσμεύσει. Όμως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Μιλάνου, η οποία ενδεχομένως μετά τις πωλήσεις των Λουκάκου και Χακίμι μπορεί το καλοκαίρι να προχωρήσει και σε άλλες, ίσως να παίξουν ρόλο στην παραμονή του Ιταλού τεχνικού.

Ο Ιντζάκι έχει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ενώ δεν έχουν γίνει επαφές για επέκταση της συνεργασίας τους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X