Κανάκης για τη φήμη ότι τσακώθηκε σε μπαρ: «Εχω να βγω από το σπίτι 7 χρόνια» (vid)

Κανάκης: Το περιστατικό που τον έκανε να «κρύβει» την οικογένειά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα από το περιοδικό Ciao, το οποίο έγινε αναπαραγωγή από πολλά sites και αφορούσε μία αντιπαράθεση που φέρεται να είχε ο Αντώνης Κανάκης σε ένα μαγαζί στην Αριστοτέλους.

Όπως ανεφέρε η ένταση μεταξύ των δύο γρήγορα κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων, προκειμένου να μην ξεφύγουν ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» της Τετάρτης, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα, διαψεύδοντάς το, κατηγορηματικά…

«Πριν δεν μου έλεγες οτι πήγα σε ένα μπαρ και τσακώθηκα;», είπε στον Χρήστο Κιούση και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Ζούμε πραγματικά τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δημοισιογραφίας σε αυτή την χώρα, με διαφορά, από οποιαδήποτε άλλη εποχή. Σας το λέω, αλλά μπορεί να μην το πιστέψει κανένας, δεν έχει σημασία. Έχω να βγω από το σπίτι για να πάω σε μπαρ 7 χρόνια περίπου. Και μπαίνω μέσα σήμερα και μου λέει (σ.σ ο Χρήστος Κιούσης) πήγες σε κανα μπαρ και πλακώθηκες; Ότι να’ναι».

Δείτε το video μετά το 19:30…

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X