Στο σκαμνί ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη μαθήτριά του

Στο σκαμνί ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη μαθήτριά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εκδίκασης μια από τις πλέον σοβαρές υποθέσεις που έφτασαν ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του αθλητισμού, αρχίζει σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την υπόθεση του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση μία μαθήτριά του ηλικίας μόλις 11 ετών!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η νεαρή κοπέλα, παίρνοντας κουράγιο από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη και να καταγγείλει τον 39χρονο σήμερα προπονητή για σεξουαλική κακοποίησή της, το 2011, ενώ την προπονούσε στην ιστιοπλοΐα.

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είχε αναφέρει η νεαρή κοπέλα στην κατάθεσή της στις αρχές. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, η ίδια είχε μιλήσει στους γονείς της για τα όσα είχε υποστεί από τον προπονητή της. Εκείνοι είχαν ενημερώσει τον Ναυτικό Όμιλο, όπου εργαζόταν τότε ο κατηγορούμενος και είχαν ενημερώσει το οικείο αστυνομικό τμήμα, όμως τελικά δεν υπεβλήθη μήνυση.

Διαβάστε περισσότερα για τον προπονητή που κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X