Τρομερή γκολάρα Ερικσεν σε προπόνηση (VIDEO)

Ερικσεν: Θα παίξει στην Serie A μόνο αν βγάλει τον απινιδωτή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Ερικσεν δεν έχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο μετά την περιπέτεια που είχε στο Euro 2020 με την καρδιά του. Θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα δυνατός μετά το «διαζύγιό» του με την Ίντερ και «σκίζεται» στις ατομικές προπονήσεις.

Ο Ερικσεν προπονείται εδώ και λίγο καιρό στην Ελβετία και να δείχνει πως την αγαστή σχέση που έχει αναπτύξει με την ασπρόμαυρη «στρογγυλή Θεά», τη διατηρεί σε υπερθετικό βαθμό. Και δεν το λέμε αυτό στον… αέρα. Υπάρχει τρανή απόδειξη.

Βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης (11/1) στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Η εικόνα δεν λέει ψέματα και μάλιστα κάνει θραύση με εκατοντάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, με τον Δανό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με μία ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X