Διαδικτυακή «κόντρα» Πικέ - Έμερι λόγω... Ρεάλ

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ηττα και οι δύο πριν από το clasico πρώτη φορά μετά το 2003! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζεράρ Πικέ επιχειρεί να… πικάρει τη μεγάλη αντίπαλο.

Το ευρηματικό tweet άλλωστε της Βαλένθια για την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε κόντρα στη Ρεάλ ήταν βούτυρο στο… ψωμί του Καταλανού στόπερ, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και εξαπέλυσε με τη σειρά του «αιχμηρά» βέλη προς την πλευρά των Μερένγκες.

Λίγες ώρες όμως αργότερα οι Μαδριλένοι φαίνεται πως βρήκαν – έστω και… εμμέσως – έναν απρόσμενο σύμμαχο! Ο λόγος για τον τεχνικό της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την αναδημοσίευση της ανάρτησης των Νυχτερίδων από τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα και τον κατηγόρησε ευθέως για εξαπάτηση!

Εξαπάτηση που πηγάζει από παράβαση πέναλτι που υπέπεσε ο Πικέ στο ματς των Μπλαουγκράνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ, με τον Ισπανό τεχνικό προφανώς να το κρατά ακόμα… μανιάτικο.

«Ο Πικέ μίλησε χθες στο Twitter για την διαιτησία στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια, αλλά ξέχασε ότι στο δικό μας ματς (σ.σ Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα) έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και δεν δόθηκε ποτέ. Αντί να παραμείνεις σιωπηλός, πρέπει να είσαι ειλικρινής και να μην εξαπατάς τους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά και η απάντηση από τον 34χρονο δεν άργησε να έρθει…

«Είναι ο ίδιος τύπος που τρία χρόνια μετά παραπονιέται ακόμα για την διαιτησία του Μπαρτσελόνα – Παρί 6-1. Ξεπέρασέ το, Ουνάι» ήταν τα λόγια του Ισπανού και πιθανότατα ο επίλογος (;) σε αυτή την διαδικτυακή κόντρα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X