Serie A: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λάτσιο (2-1) και παρέμεινε στην κορυφή η Ιντερ (VIDEO)

Serie A: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λάτσιο (2-1) και παρέμεινε στην κορυφή η Ιντερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και δυσκολεύτηκε η Ιντερ κέρδισε με 2-1 τη… δυσκολοκατάβλητη Λάτσιο και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, αν και έχει παίξει 1 παιχνίδι λιγότερο.

Οι «Νερατζούρι» ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν μετά την απομάκρυνση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μπαστόνι λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο 22χρονος στόπερ δοκίμασε το πόδι του και έκανε το 1-0 στο 30ο λεπτό!


Η Λάτσιο όμως αντέδρασε γρήγορα και 5 λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια, έπειτα από άστοχη έξοδο του Χαντάνοβιτς και ωραίο «τσίμπημα» του Ιμόμπιλε.


Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως καλύτερα, όμως η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι ανέβασε ρυθμό σταδιακά, ώσπου στο 67ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μπαστόνι, ο Σκρίνιαρ με έξοχη κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Ίντερ.


Από εκεί και έπειτα η Λάτσιο προσπάθησε να πιέσει δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα με το σκορ να μένει στο 2-1 και την Ιντερ να παραμένει στην κορυφή του «Σκουντέτο».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X