Λίβερπουλ: Σήμερα η επιστροφή του Κλοπ

Κλοπ: «Το καλύτερο με τη Super League είναι ότι δε συνέβη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιτέλους, καλά νέα μετά από καιρό για τη Λίβερπουλ σχετικά με την πανδημία! Ο Γιούργκεν Κλοπ ανάρρωσε από τον κορονοϊό, παρουσίασε τον προβλεπόμενο αριθμό αρνητικών τεστ και έτσι θα επιστρέψει στον πάγκο των «Κόκκινων» για την σημερινή αναμέτρηση του FA Cup απέναντι στην Σριούσμπερι (16.00, CosmoteSport 8HD).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γερμανός είχε εμφανίσει θετικό τεστ τις παραμονές του ντέρμπι με την Τσέλσι την προηγούμενη εβδομάδα, με συνέπεια να μην ακολουθήσει την αποστολή της Λίβερπουλ στο Λονδίνο. Σε αυτό το ματς στον πάγκο είχε καθίσει ο Πεπ Λάιντερς, πρώτος βοηθός του Κλοπ, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός τις επόμενες ημέρες.

Η κρίση με τα κρούσματα στους «κόκκινους» οδήγησε μεταξύ άλλων στο κλείσιμο του προπονητικού τους κέντρου και την αναβολή του ημιτελικού του Carabao Cup κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστος ο ακριβής αριθμός των ποδοσφαιριστών της ομάδας που νοσούν με COVID.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, ο Κλοπ αναμένεται να παρατάξει στο χορτάρι του «Άνφιλντ» αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού το σημερινό παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλούς από αυτούς να καταγράψουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους με την αντρική ομάδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X