Τσάβι: «Ο Κοουτίνιο χάρισε λεφτά στην Μπαρτσελόνα, για να πάει στην Άστον Βίλα»

Τσάβι: «Ο Κοουτίνιο χάρισε λεφτά στην Μπαρτσελόνα, για να πάει στην Άστον Βίλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τσάβι, ήθελε να φύγει από την Μπαρτσελόνα και, τελικά, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Άστον Βίλα.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμφώνησε να λάβει μόνο το 65% του μισθού του, αφού η ομάδα της Βαρκελώνης δεν θα πληρώσει τίποτα.

Η διοίκηση της Άστον Βίλα δεν ήταν σε θέση να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του 29χρονου Κοουτίνιο, το ποσό θα μοιραζόταν σε 65%-35%, αλλά ύστερα από πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή, η Μπαρτσελόνα δεν θα χρειαστεί να βγάλει χρήματα από τα ταμεία της.

Ο Τσάβι, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε ότι ο Κοουτίνιο ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας στην Μπαρτσελόνα και μείωσε τις αποδοχές του για να βοηθήσει τους Καταλανούς στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα:

«Λέει πολλά το γεγονός ότι ο Φιλίπε αποφάσισε να αποχωρήσει ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά στα πόδια του. Γινόταν όλο και πιο δύσκολο για εκείνον να προσαρμοστεί στην ομάδα. Αυτό λέει πολλά. Επίσης μείωσε τις απολαβές του. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Θέλει να τα κάνει όλα καλά και να παίζει. Δυσκολευόταν εδώ και έτσι είναι καλό γι’ αυτόν που αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι άλλο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X