ΑΕΚ: Το σχέδιο Γιαννίκη για ολική επαναφορά του Γκαρσία

ΑΕΚ: Το σχέδιο Γιαννίκη για ολική επαναφορά του Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Η νέα προσέγγιση του Αργύρη Γιαννίκη στον Λιβάι Γκαρσία για να βρει τον καλό εαυτό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει λύσεις για την ενίσχυση της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά παράλληλα αναζητά τρόπους για να αξιοποιήσει και να αξιολογήσει σωστά το υπάρχον δυναμικό της. Σε περίοπτη θέση σε αυτήν την κατηγορία, βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία. Το πιο πολύτιμο από τα «περιουσιακά στοιχεία» της ΑΕΚ, που φέτος αντί να κάνει την εκτόξευση, κινήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν σε ρηχά νερά και προβλημάτισε με τις εμφανίσεις του.

Ο Γιαννίκης ήξερε αναλαμβάνοντας την ΑΕΚ, πως μια από τις πιο επείγουσες αποστολές που είχε, αφορούσε την ολική επαναφορά του Λιβάι. Στην ΑΕΚ έχουν επενδύσει πολλά πάνω στον παίκτη από τα Τρίνινταντ και Τομπάγκο, καταβάλλοντας πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του και είχαν υψηλότατες προσδοκίες, τόσο για την αγωνιστική συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας, όσο και στα μελλοντικά οφέλη από ενδεχόμενη μεταπώληση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X