Ενοχλημένος με Μέσι ο Ποτσετίνο - Δεν τον ενημέρωσε ότι έχει Covid-19

Ενοχλημένος με Μέσι ο Ποτσετίνο - Δεν τον ενημέρωσε ότι έχει Covid-19
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ενημέρωσε τον τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Πορτσετίνο ότι έχει κορονοϊό.

Λίγο μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο Ροσάριο, ο Λιονέλ Μέσι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά την Τρίτη (04/1) το αποτέλεσμα στο τεστ που υπεβλήθη ήταν αρνητικό, γεγονός που του επέτρεψε να επιστρέψει στο Παρίσι και να τεθεί στις υπηρεσίες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως δεν ενημέρωσε τον προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο τεχνικός των Παριζιάνων το έμαθε από τρίτους και όχι από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην αστέρας της Παρί, Ζερόμ Ροτέν, ήταν επικριτικός για τον Μέσι, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό λέγοντας πως: «Πρέπει πάντα να σέβεσαι τον προπονητή. Είναι κάποιος που είναι πάνω από όλα. Δεν έχει σημασία αν είσαι σταρ ή νεαρός παίκτης. Ο Ποκετίνο δεν ήξερε για τον Μέσι και αυτό εξηγεί πολλά. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή και νομίζω ότι είναι πολύ σοκαριστική από την πλευρά του Μέσι».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X