Μπακάκης: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Μπακάκης: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον Μιχάλη Μπακάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Μιχάλης Μπακάκης να διάγει τις χειρότερες μέρες του στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει χάσει και το καλό όνομα που διατηρεί ακόμα σε κάποιες ομάδες.

Εκείνος φαίνεται πως θα προτιμούσε για το μέλλον να βρει κάποια ομάδα εκτός Ελλάδας για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά υπάρχει αρκετή κουβέντα γύρω από το όνομα του και εντός συνόρων, καθώς συζητείται έντονα και έχει γυαλίσει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά την κατάσταση μάλιστα, το «πράσινο» ενδιαφέρον για τον Μπακάκη έχει γίνει γνωστό και προς την ΑΕΚ. Αλλωστε, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ενωση και θα πρέπει να υπάρξει συναίνεση για να προχωρήσει η παραχώρηση του.

Είναι ένα ζήτημα, πως θα παραχωρήσεις σε έναν ιστορικό ανταγωνιστή ποδοσφαιριστή, έστω και εάν είναι δεδομένο – και με άσχημο τρόπο μάλιστα το τελευταίο διάστημα – πως δεν υπολογίζεται πια για την ομάδα.

Είναι ενδεικτικό, πως ακόμα και τώρα που δεν ήταν διαθέσιμοι για το ματς με τη Λαμία οι Μισελέν και Ρότα, στην ΑΕΚ προτίμησαν να παίξει δεξιά ο Σβάρνας, παρά να δώσουν ευκαιρία στον Μπακάκη. Πάντως, ίσως τελικά από το δίλημμα να βγάλει άπαντες από τη δύσκολη θέση η ατολμία του Γιοβάνοβιτς, που μια θέλει και μια διστάζει για τον διεθνή μπακ, καθώς του έχουν φορτώσει και τους Κώτσιρα, Σάντσες, ενώ πιέζεται για να βγάλει και τον Βαγιαννίδη.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X