Το πρώτο μήνυμα του Τζόκοβιτς: «Ο Θεός βλέπει τα πάντα» (VIDEO)

Θα απελαθεί ο Τζόκοβιτς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα στον αδερφό του, Τζόρτζε, ο οποίος παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας μέχρι τη Δευτέρα , καθώς συνεχίζεται το θρίλερ του τενίστα, που θα παραμείνει τουλάχιστον έως τη Δευτέρα στην Αυστραλία, καθώς τότε θα εξεταστεί η υπόθεση του από το ομοσπονδιακό δικαστήριο και θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησαν οι δικηγόροι του κατά της απόφασης να απελαθεί αφού κρίθηκε άκυρη η αίτηση για βίζα που υπέβαλε στις αυστραλιανές αρχές.


Ο πατέρας του, Σέρτζαν, η μητέρα του, Νταϊάνα κι ο αδερφός του Τζόρτζε μίλησαν σε εκπροσώπους του Τύπου και ξέσπασαν κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αυστραλίας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο αδερφός του «Νόλε» μετέφερε και το μήνυμα που του έστειλε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις.

«Ο Θεός τα βλέπει όλα. Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δικιά τους είναι υλική», έγραψε ο Τζόκοβιτς στον Τζόρτζε, σύμφωνα με όσα μετέφεραν τα σερβικά ΜΜΕ.

Μόνο έκπληξη, φυσικά, δεν αποτελεί η αναφορά του στον Θεό, καθώς είναι γνωστή η τεράστια πίστη του στην Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό και δεν έχει ντραπεί ποτέ να την δείξει.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X