Επιστροφή Δέδα βλέπουν στο Ισραήλ- Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Επιστροφή Δέδα βλέπουν στο Ισραήλ- Τι ισχύει στην πραγματικότητα
Photo Credits: INTIME

Για άλλη μια φορά γίνεται λόγος για τον προπονητή της ΑΕΚ στο Ισραήλ

Νέες φήμες για τον Στέφανο Δέδα από το Ισραήλ που αφορούν ενδεχόμενη επιστροφή του στην Χολόν μετά την απόλυση του κόουτς Μπουσκάλια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Χολόν έχασε στον πρώτο αγώνα για τα play-in από την Μπεσίκτας στην έδρα της και αυτό έφερε την αποπομπή του προπονητή της. Αυτό φούντωσε και πάλι τις φήμες που θέλουν τον Στέφανο Δέδα να επιστρέφει στο Ισραήλ, με πολλά δημοσιεύματα σήμερα να αναφέρονται σε αυτήν την πιθανότητα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος Δέδας έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα στο Ισραήλ και είναι από τους τεχνικούς που έχουν πλησιάσει αρκετές ομάδες όχι μόνο τώρα αλλά και τους προηγούμενους μήνες. Χαρακτηριστικά, το Νοέμβριο υπήρξε ενδιαφέρον από την Χαποέλ Τελ Αβίβ και την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ενώ το Δεκέμβριο η Μακάμπι Ρισόν ρώτησε για τον προπονητή της ΑΕΚ. Φυσικά τον τελευταίο καιρό η Χολόν, από την διοίκηση μέχρι τους οπαδούς, που πιέζουν στα σόσιαλ μίντια, βλέπουν τον Στέφανο Δέδα ως την ιδανική λύση για τον πάγκο της ομάδας τους και για αυτό υπάρχουν τα δημοσιεύματα.

Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει σκοπό να φύγει από την ΑΕΚ αυτήν την στιγμή,  αφού του έχει δεσμευτεί ο ίδιος ο Μάκης Αγγελόπουλος ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στην συνέχεια και θα καλυτερέψουν οι συνθήκες. Μάλιστα ο στόχος του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του και θα ήθελε να διεκδικήσει έναν τίτλο με την ΑΕΚ, παρά τις δεδομένες δυσκολίες. Οι κινήσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση της ομάδας, έχουν την υπογραφή του, με σκοπό να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο μέλλον και να διεκδικήσει μια υψηλή θέση στην βαθμολογία στο τέλος της σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι έχει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, οπότε οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για το μέλλον του στην ομάδα, κρίνοντας πάντα από το αν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις που έχει πάρει, ώστε να μπορέσει να θέσει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, φτιάχνοντας τον Ελληνικό κορμό και την ομάδα σύμφωνα με την φιλοσοφία του. Ο Στέφανος Δέδας είναι προσηλωμένος στην ΑΕΚ και δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή ενδεχόμενο αποχώρησης του.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X