Ολυμπιακός: Ειχε να την... πάθει από τον Σκόκο το 2010 (VIDEO)

Ολυμπιακός: Ειχε να την... πάθει από τον Σκόκο το 2010 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μνήμες από τα Θεοφάνεια του 2010 ξύπνησε η χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη!

Διότι είναι η πρώτη φορά ύστερα από εκείνο το 1-2 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, που οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ποδαρικό… με το αριστερό στο νέο ημερολογιακό έτος – αναφερόμαστε πάντα στα ματς πρωταθλήματος. Τότε τη ζημιά τούς την είχε κάνει ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος ήταν σκόρερ και των δύο γκολ της «Ενωσης».

Χθες, υπεύθυνος ήταν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Νταβίνο Βέρχουλστ. Και συνδετικός κρίκος ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σκόρερ του Ολυμπιακού προ δωδεκαετίας, που αγωνίστηκε και χθες και μάλιστα ως βασικός, έπειτα από αρκετό καιρό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει ποδαρικό με νίκες σε ντέρμπι την προηγούμενη διετία (3-0 την ΑΕΚ το 2021, 1-0 τον Παναθηναϊκό το 2020), αλλά φέτος σκόνταψε σε θεωρητικά πιο χαμηλό εμπόδιο.

Ετσι, χάθηκε και ο στόχος της κατάρριψης του ρεκόρ του 2015-16, όταν και κατέγραψε το καλύτερο εκτός έδρας ξεκίνημα της ιστορίας του στη Super League με «9×9» νίκες. Παράλληλα, μπήκε τέλος και στο σερί των 10 νικών εντός-εκτός, που είχε αρχίσει μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό (3/10/2021).

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X