Λαμία - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Λαμία-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στην Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χωρίς να κάνει σούπερ εμφάνιση, ήταν αποτελεσματική και κέρδισε με 2-0 την Λαμία. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Λαμία

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην πρώτη φάση του ματς, χρειάστηκε να δείξει αντανακλαστικά και να βγάλει το σουτ που έκανε ο Νούνιες. Στην συνέχεια του ματς τις περισσότερες από τις φάσεις τις διαχειρίστηκε σωστά. Και μάλιστα κράτησε σωστά την θέση του. Εξαίρεση με λάθος εκτίμηση που έκανε σε έξοδο στο πρώτο ημίχρονο.

Στράτος Σβάρνας: Όσες φορές χρειάστηκε να κάνει μια διαγώνια κάλυψη και να λειτουργήσει ως στόπερ, το έκανε σωστά. Αντιθέτως ως δεξί μπακ, παρόλο που δεν είχε και τόσο μεγάλη πίεση, δεν είχε και τις καλύτερες αντιδράσεις. Έχασε αρκετές μονομαχίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ δυσκολεύτηκε αρκετά με την μπάλα στα πόδια του. Πάντως ρίσκα δεν πήρε καθόλου και αυτό το πιστώνεται.

Σίμος Μήτογλου: Τις περισσότερες από τις προσωπικές μονομαχίες, κατάφερε να τις κερδίσει και μάλιστα χωρίς πρόβλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχε σωστά αντίδραση. Μια φάση στο ξεκίνημα και σε κάποιες στατικές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο έβγαζε σωστά την μπάλα από την περιοχή, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποια λάθη.

Γιώργος Τζαβέλλας: Καλό παιχνίδι από τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, που κάλυψε αρκετές φορές σωστά φάσεις και κέρδισε και αρκετές μονομαχίες. Με την μπάλα στα πόδια του προσπάθησε πολλές φορές και σωστά να μεταφέρει την μπάλα και βοηθήσει ώστε να κτιστεί επίθεση της ΑΕΚ από τα μετόπισθεν.


Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολλή δουλειά και καλή δουλειά από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Έτρεξε πολύ από την πλευρά του και ήταν πολύ ουσιαστικός. Κάλυπτε σωστά τους χώρους στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ επιθετικά με τα ανεβάσματά του, βοήθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ντάμιεν Λε Ταλέκ: Με εξαίρεση δυο χαμένες μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο και μια στο δεύτερο, σε γενικές γραμμές έκανε ένα σχετικά καλό παιχνίδι ο Γάλλος μέσος. Υπό την έννοια πως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε να νοικοκυρέψει το παιχνίδι της ομάδας.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μέτριο ματς από τον Πολωνό χαφ. Ίσως και κάτω του μετρίου. Είχε ένταση στο παιχνίδι του, αλλά και πάλι με την μπάλα στα πόδια του, είχε κακές επιλογές. Είτε όταν χρειαζόταν να εκτελέσει ο ίδιος, είτε όταν έπρεπε να μοιράσει το παιχνίδι.

Πέτρος Μάνταλος: Με εξαίρεση μια – δυο καλές εμπνεύσεις και προσωπικές ενέργειες, δεν είχε ουσιαστική συνεισφορά σε καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έτρεξε αρκετά, πήρε μπάλες, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει καλές συνεργασίες, ενώ ακόμα και σ’ αυτές τις ενέργειες που ήταν καλές, δεν είχε καλό τελείωμα.

Νορντίν Άμραμπατ: Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου. Έπαιξε δεξί εξτρέμ, έπαιξε αριστερό έξτρέμ, έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και έκανε τα πάντα. Πίεζε, κουβάλαγε μπάλα, μοίραζε το παιχνίδι, εκτελούσε. Ήταν μέσα σ’ όλες τις καλές φάσεις που έκανε η ΑΕΚ και στο τέλος δικαιώθηκε πετυχαίνοντας το γκολ.


Λιβάι Γκαρσία: Καλό παιχνίδι από τον Λιβάι και δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε και με το οποίο ξεκλείδωσε την άμυνα της Λαμίας. Ήταν συνολικά η εικόνα του. Με δουλίτσα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και με σωστές επιλογές με την μπάλα και χωρίς την μπάλα στα πόδια του.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ξεκίνησε βασικός αντί του Αραούχο. Έβγαινε πολύ μακριά από την αντίπαλη περιοχή για να «φτιάχνει» το παιχνίδι της ΑΕΚ, παίζοντας με πλάτη και «σπάζοντας» την μπάλα. Το έκανε εξαιρετικά και βοήθησε σημαντικά την ομάδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γενικώς όσο έπαιξε, με την μπάλα στα πόδια του είχε σωστές επιλογές.

Αντρέ Σιμόες: Μπήκε αλλαγή, προκειμένου να δώσει περισσότερη ένταση και τρεξίματα, κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, βοήθησε αρκετά από την στιγμή που μπήκε στο ματς.

Ντάρκο Γέβτιτς: Αυτή την φορά έπαιξε περισσότερο στο δεξί άκρο της επίθεσης και λιγότερο στον άξονα. Μπήκε σε φάσεις και είχε ευκαιρίες και μάλιστα δυο εξαιρετικές για να σκοράρει, αλλά και τις φορές δεν τελείωσε σωστά τις φάσεις και πέταξε τις ευκαιρίες.

Γέβγεν Σάχκοφ: Κίνηση του προπονητή από τον πάγκο, για να δώσει φρεσκάδα και καλό χειρισμό της μπάλας στην μεσαία γραμμή. Και την δουλειά για την οποία μπήκε στο γήπεδο ο Ουκρανός, την έκανε σωστά.


Εσχάν Χατζισαφί: Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι που ο Ιρανός μπαίνει και παίζει στην μεσοεπιθετική γραμμή και μάλιστα βοηθάει πολύ. Όπως και στον Βόλο είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο φινάλε του παιχνιδιού, αλλά αυτή την φορά ήταν άστοχος.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X