Δικαιώθηκε η ΑΕΚ - Απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό δικαστή για τις υποθέσεις Λοτζέσκι - Ματσιούλις!

Δικαιώθηκε η ΑΕΚ - Απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό δικαστή για τις υποθέσεις Λοτζέσκι - Ματσιούλις!
Photo Credits: INTIME

Ο Αθλητικός δικαστή απάλλαξε την ΑΕΚ θεωρώντας ότι έχει ξοφλήσει τους 2 παίκτες

Σημαντική απόφαση βγήκε σήμερα από τον Αθλητικό δικαστή, που απαλλάσει την ΑΕΚ και απομακρύνει την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών.

Όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr, o φάκελος της ΑΕΚ είχε σταλεί από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στον Αθλητικό Δικαστή για να αποφασίσει την τιμωρία ή όχι της ομάδας. Η άνθρωποι της ΑΕΚ, που εκπροσωπήθηκε νομικά από τον Αλέξη Αλεξίου, παρουσίασαν αποδείξεις ότι η ομάδα είχε ξοφλήσει τους Λοτζέσκι-Ματσιούλις για την περσινή περίοδο και ως εκ τούτου απαλλάσεται από οποιαδήποτε τιμωρία. Μάλιστα για την περίπτωση Λοτζέσκι αναμένεται να υπάρχει και συνέχεια, αφού φαίνεται πως δεν τήρησε τις υποχρεώσεις του.

Επίσης στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ο διακανονισμός με τον προπονητή που τέλειωσε την περασμένη σεζόν, τον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος έχει ήδη πάρει μια δόση από τις οφειλές του.

Η απόφαση αυτή κλείνει ουσιαστικά τον φάκελο της ΑΕΚ, που πλέον δεν κινδυνεύει και ενισχύει τα λόγια των ανθρώπων της ομάδας ότι σιγά σιγά η ΚΑΕ θα αρχίσει να επιστρέφει στην κανονικότητα και στον εξορθολογισμό των οικονομικών της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X