Σοκάρει ο Μεταξάς: «Ενας παίκτης μας είχε πρόβλημα στην καρδιά και σε έναν άλλο έτρεχε αίμα από τη μύτη»

Σοκάρει ο Μεταξάς: «Ενας παίκτης μας είχε πρόβλημα στην καρδιά και σε έναν άλλο έτρεχε αίμα από τη μύτη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Λάβρος» κατά των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Super League για τον κορονοϊό, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ιωνικού με 1-0.

Ο ομογενής τεχνικός τόνισε πως δεν είναι εύκολη η διαδικασία για να επιστρέψει ένας παίκτης που είχε προσβληθεί απ’ τον κορονοϊό και να ξαναμπεί στις προπονήσεις όταν βγει από το πρωτόκολλο κι έδειξε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αναγκάστηκε να αγωνιστεί μολονότι είχε μόλις 16 διαθέσιμους παίκτες.

«Πάλι ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά που με όλα αυτά τα προβλήματα έκαναν κάτι καλό. Κάναμε προπόνηση 13 άτομα, δεν είναι εύκολα να χωρίζεις στην μέση ένα γκρουπ έτσι. Είχαμε μόνο πέντε αλλαγές και έναν τερματοφύλακα στην ομάδα. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίζουμε και να προσέχουμε λίγο παραπάνω. Δεν συμφωνώ με όλα αυτά τα πρωτόκολλα που σε αναγκάζουν να παίξεις.

Δεν είναι μόνο να βγει ένας παίκτης από την καραντίνα, δεν μπορούν όλοι να παίξουν. Δύο είχαν κι άλλα προβλήματα. Στον έναν βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά και τον αφήσαμε εκτός και στον άλλον, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία έκανε ατομικό, του έτρεχε αίμα από τη μύτη. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα…» υπογράμμισε ο Μεταξάς.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X