Στοιχηματικές εκπλήξεις σε Γαλλία και Αγγλία

Στοιχηματικές εκπλήξεις σε Γαλλία και Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα παιχνίδια των επόμενων ημερών παραμένει ως βασικό θέμα τους πόσους απόντες θα έχει κάθε ομάδα λόγω κρουσμάτων του ιού.

Προτού προχωρήσουμε στις σημερινές αναλύσεις να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Στη Γαλλία ένα ματς Κυπέλλου, η ντερμπάρα Λανς-Λιλ. Εχουμε ποντάρει στο παρελθόν σε κάρτες και αποβολές στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σήμερα θα έχουμε μόλις 5.000 κόσμου στο γήπεδο και ίσως αυτό κάνει λιγότερο παθιασμένες τις δύο ομάδες. Το line στις 5.5 κάρτες το θεωρώ υψηλό για να ρισκάρω. Αντίθετα μου αρέσει το over 1,5 γκολ για τη Λανς σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Στο… ιατρικό ρεπορτάζ που αναγκαζόμαστε να κάνουμε τον τελευταίο καιρό, οι ειδήσεις είναι καλύτερες στο στρατόπεδό της. Στη Λιλ οι απουσίες είναι πολλές και ο ίδιος ο προπονητής της μίλησε για έναν πάγκο με νεαρούς ποδοσφαιριστές απόψε. Στον τριπλασιασμό προσφέρει η Fonbet το ασιατικό over 2 για τη Λανς, με επιστροφή χρημάτων αν σκοράρει ακριβώς δύο γκολ η γηπεδούχος.

Δεύτερη στάση στο Κρου-Ρόδεραμ για το Αγγλικό Λιγκ Τρόφι. Η Κρου είναι μια από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι η Μπόλτον) που το ερχόμενο Σάββατο δεν έχει παιχνίδι. Ετσι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να κάνει rotation απόψε. Αντίθετα η Ρόδεραμ παίζει στον 3ο γύρο του Κυπέλλου, με ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας πρόκρισης κόντρα στην ΚΠΡ που θα φέρει και δόξα και χρήμα. Παράλληλα είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, όπου πέφτει το μεγαλύτερο βάρος. Στο Τρόφι παίζει με αναπληρωματικούς μέχρι στιγμής και η εύκολη κλήρωση την έχει φέρει μέχρι εδώ. Υπάρχει περιθώριο για στοίχημα στον άσο αλλά και στο over 1,5 γκολ για τη γηπεδούχο.

Το παιχνίδι μου

Μονά

04/01 –21:00 Κρου-Ρόδεραμ 1 (4.90) επί 4.2 μονάδες στη Fonbet

04/01 –21:00 Κρου-Ρόδεραμ Κρου Over 1,5 (3.40) επί 6 μονάδες στη Betshop

04/01 –22:00 Λανς-Λιλ Λανς Over 2 (3.00) επί 8.4 μονάδες στη Fonbet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X