Πήρε Μπανγκουρά η Λαμία

Πήρε Μπανγκουρά η Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στην απόκτηση του Λας Μπανγκουρά προχώρησε η Λαμία που αγωνίζεται με την ΑΕΚ την Τετάρτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόκτηση του Λας Μπανγουρλα ανακοίνωσε η Λαμία!

Ο πρώην άσος των των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Αλμερία, Ρεμς, Λούγκο και Εμελεκ, που ανήκει στην πρώτη, υπέγραψε τον 6μηνιαίο δανεισμό του από τη Ράγιο.

Με τους Φθιώτες, με τους οποίους αγωνίζεται η ΑΕΚ την Τετάρτη (5/1), να ολοκληρώνουν, την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση στη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας με εμπειρία και ποιότητα τα άκρα της επίθεσης.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον 29χρονο (30/3/1992) εξτρέμ από την Γουινέα, Λας Μπανγκουρά.

Ο Μπανγκουρά έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία και Αμερική και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Αλμερία, Ρεμς, Λούγκο ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Έμελεκ του Εκουαδόρ ενώ έχει φορέσει και 37 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X