Εορταστικά και εγγλέζικα στοιχήματα

Εορταστικά και εγγλέζικα στοιχήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Ας ελπίσουμε η τελευταία της πανδημίας που σχεδόν δύο χρόνια έχει κάνει άνω κάτω τις ζωές όλων μας.

Ας ευχηθούμε να έχουμε όλοι την υγεία μας, το πολυτιμότερο αγαθό, κάτι που οι συνθήκες μας έκαναν να το θυμηθούμε για τα καλά.

Ας είναι το 2022 μια χρονιά χαρούμενη, δημιουργική, μακριά από άσχημες ειδήσεις.

Και πιο κερδοφόρα, για να φτάσουμε και στα δικά μας. Η χρονιά που στο τέλος της θα μας δώσει και το πρώτο χειμερινό μουντιάλ στην ιστορία, αρχίζει σήμερα όχι και με τους καλύτερους οιωνούς.

Η Πανδημία βρίσκεται σε άλλη μια άσχημη καμπή της, με τα κρούσματα να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σε όλη την Ευρώπη. Ετσι αντί για ένα γιορτινό πρόγραμμα γεμάτο με Αγγλικές αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες, κάνουμε ξεδιάλεγμα το ποια ματς θα γίνουν και ποια όχι, λόγω κρουσμάτων στις ομάδες.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά στα χρονικά που έχουμε πολλές αναβολές στην Αγγλία σε τέτοιο σημείο της σεζόν. Βέβαια το κύριο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο καιρός και τα γεμάτα χιόνι γήπεδα.

Η μεγάλη διαφορά είναι πως το χιόνι μπορεί να αναβάλει ένα παιχνίδι αλλά αφενός δεν ανακατεύει τόσο το πρόγραμμα, αφετέρου δεν δημιουργεί απουσίες.

Αντίθετα η πανδημία έχει γεμίσει τις ομάδες με προβλήματα. Κόσμος πάει και έρχεται στις προπονήσεις, με τους τοπικούς δημοσιογράφους να μετράνε μέρες για το πότε βρέθηκε θετικός ο κάθε παίκτης και πότε λήγει η καραντίνα του.

Και φυσικά όταν τα κρούσματα είναι πολλά τα ματς αναβάλλονται και άλλες ομάδες παίζουν συνεχόμενα, άλλες μια στο τόσο και άλλες έχουν 3 εβδομάδες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Παίζεις στοίχημα έτσι; Η ανακατωσούρα πολλές φορές λειτουργεί υπέρ του παίκτη. Ειδικά εκείνου που ψάχνει μεγάλες αποδόσεις. Κάθε ομάδα μπορεί να επηρεαστεί ή να εμφανιστεί στο γήπεδο πολύ καλύτερη από όσο δείχνει οι ψυχροί αριθμοί της. Αυτό… διαλύει τη φόρμα και μπορεί να βγάλει λάθος τον αλγόριθμο των αποδόσεων.

Βέβαια όταν τα δεδομένα παραποιούνται, τότε και τα επιχειρήματα περιορίζονται. Δεν έχω να σας απαριθμήσω λόγους για να παίξετε ένα σημείο. Ούτε μπορώ να αναλύσω πολύ συγκεκριμένες επιλογές. Μόνο σημειώσεις μπορούν να γίνουν.

Προτού προχωρήσουμε στις σημειώσεις να υπενθυμίσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

● Η Τσέλτεναμ είχε τρεις ημέρες περισσότερης ξεκούρασης και μπορεί να είναι ντεφορμέ αλλά δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να πληρώνει 6 μονάδες στο εκτός με την Οξφορντ.

● Από τις 11/12 έχουν να αγωνιστούν Κρόουλι και Κόλτσεστερ και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν. Με αυτό ως κεντρικό δεδομένο δεν δικαιολογείται το 3.50 στο διπλό, ειδικά όταν η γηπεδούχος έχει 0-1-7 στα οκτώ πρόσφατα εντός έδρας επίσημα.

● Τριπλασιάζει ο άσος της Σκάνθορπ, που ζει το καλό διάστημα μετά την αλλαγή στον πάγκο και πήρε το πρώτο τρίποντο επί Χιλ στην Ολνταμ. Χωρίς αγώνα από τις 11/12 η ισόβαθμή της Καρλάιλ, δεν κατανοώ προς τι τέτοιος φαβοριτισμός της

● Στον διπλασιασμό το over στο Σουίντον-Νορθάμπτον, με τη γηπεδούχο να επιστρέφει πρόσφατα σε ρυθμό αγώνων και τη φιλοξενούμενη να είναι σε φουλ φόρμα.

Το παιχνίδι μου

Μονό στη Betshop

01/01 –17:00 Σκάνθορπ-Καρλάιλ Over 1,5 Σκάνθορπ (2.98) επί 10,4 μονάδες

Σύστημα 2-3 στη Bet365

01/01 –17:00 Σουίντον-Νορθάμπτον Over 3,5 (3.45)

01/01 –17:00 Καρλάιλ-Κόλτσεστερ 2 (3.50) σε ισχύ ΠΠ

01/01 –17:00 Οξφορντ-Τσέλτεναμ 2 (6.00) σε ισχύ ΠΠ

Στις δυάδες με την Τσέλτεναμ 1,4 μονάδα. Στην άλλη δυάδα 2,4 μονάδες και 0,4 στην τετράδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X