Αθλητικές Ομοσπονδίες: «Χαιρετίζουμε την εκταμίευση 31 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση, ως προκαταβολή από το στοίχημα»

ΓΓΑ: Μέσα στο φθινόπωρο η προκαταβολή χρηματοδότησης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι αθλητικές ομοσπονδίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από σήμερα καταβάλλονται, απευθείας στα 4.808 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021 του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα 21 από τα 31 εκατ. ευρώ της προκαταβολής, έναντι μελλοντικών διανεμόμενων καταβολών, από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Αυτή η κίνηση χαιρετίστηκε από όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, οι οποίες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ανακοίνωση των αθλητικών ομοσπονδιών:

«Χαιρετίζουμε εγκάρδια και θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την ημέρα για τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, με την υλοποίηση της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την εκταμίευση 31 εκατ. ευρώ, ως προκαταβολή από το στοίχημα, προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, τις ερασιτεχνικές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και προς τις Εθνικές μας ομάδες, μέσω των αθλητικών ομοσπονδιών.
Λαμβάνοντας υπόψιν τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία, η τόσο σημαντική ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού αναδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση της σημασίας που του αποδίδει η ελληνική Πολιτεία, γεγονός που κάνει όλους όσους υπηρετούν τον αθλητισμό εξαιρετικά χαρούμενους και υπερήφανους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X