Σαν σήμερα: Η ημέρα που ο βράχος «φρέναρε» τον Μίκαελ Σουμάχερ (VIDEO)

Σαν σήμερα: Η ημέρα που ο βράχος «φρέναρε» τον Μίκαελ Σουμάχερ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου του 2013 στο χειμερινό θέρετρο των γαλλικών Άλπεων που άκουγε στο όνομα Μεριμπέλ και η οικογένεια Σουμάχερ βρισκόταν εκεί για διακοπές και ο Mίκαελ παραπονιόταν πως το χιόνι δεν ήταν καλό.

Άλλωστε είχε περάσει ένας χρόνος απ’ όταν είχε κρεμάσει τα αγωνιστικά του γάντια. Δεν είχε υποχρεώσεις, είχε πλέον όλο το χρόνο για να απολαύσει τη ζωή με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Εκείνο το πρωινό βγήκε στην πλαγιά με τον 14χρονο τότε Mick. Την ήξεραν την πλαγιά αλλά για άγνωστο λόγο ο «Weltmeister» παρέκκλινε. Έχασε την ισορροπία του και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Το κράνος του έσπασε. Τον προστάτευσε κατά την πτώση αν και μία θεωρία λέει πως η κάμερα που είχε τοποθετημένη σε αυτό, ήταν που έκανε τη ζημιά. Πάντως οι λήψεις της, απέκλεισαν κάθε άλλο ενδεχόμενο. Ήταν ένα λάθος, μία άτυχη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα για τον Σουμάχερ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X