Ντι Μάρτζιο: «Ο Χάαλαντ προτιμά τη La Liga από την Premier League»

Το παραδέχθηκαν στη Ντόρτμουντ: «Η Ρεάλ θέλει τον Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ισπανία φαίνεται πως βλέπει το μέλλον του ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει ζητήσει από τον Ραιόλα να κάνει δυνατή τη μεταγραφή του σε μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Νέα δεδομένα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκριτου Ιταλού ρεπόρτερ, ο Νορβηγός αστέρας έχει ξεκάθαρη προτίμηση σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα που θέλει να αγωνιστεί και ενημέρωσε ήδη τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα να κάνει δυνατή τη μετακόμισή του στην Ισπανία!

Παρά το ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους, όπως η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, ο 21χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ δεν δείχνει να συγκινείται ιδιαίτερα από την προοπτική της Premier League και αντ΄αυτού έχει δώσει την ψήφο του στη La Liga.

Όπερ σημαίνει πως πλέον οι επιλογές του Νορβηγού μειώνονται στις δυο, αφού μόνο οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν την οικονομική δυνατότητα για να ολοκληρώσουν μια τέτοια μεταγραφή.

«Δεν του αρέσει τόσο η Premier League, δεν είναι το όνειρό του. Προτιμά τη La Liga που του αρέσει πολύ σαν πρωτάθλημα. Μόνο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα φυσικά είναι οι πιθανές επιλογές από Ισπανία, καθώς δεν μπορεί να πάει στην Ατλέτικο ή σε κάποιο άλλο κλαμπ. Πιθανώς ζήτησε από τον ατζέντη του να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ και αν δεν γίνεται εκεί, τότε θα πάει στη Μπαρτσελόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντι Μάρτζιο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X