Βρετανία: Στα 10 χρόνια η ποινή για on-line ρατσιστική επίθεση

Βρετανία: Στα 10 χρόνια η ποινή για on-line ρατσιστική επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα ακόμα και για 10 χρόνια θα κινδυνεύουν πλέον όσοι προχωρούν σε on-line ρατσιστική επίθεση σε βάρος ποδοσφαιριστών.

Οσοι κρίνονται ένοχοι για ρατσιστική επίθεση που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στην Αγγλία και την Ουαλία, θα αντιμετωπίζουν ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα ακόμα και για δέκα χρόνια. Σύμφωνα με τους νέους νόμους, οι οποίοι ίσχυσαν για να καταπολεμήσουν κάθε μορφή βίας, ρατσισμό και ομοφοβία, σοβαρές συνέπειες θα αντιμετωπίζουν και όσοι κάνουν on-line επιθέσεις.

Ως εκ τούτου, στα άτομα που θα κάνουν κάτι ανάλογο θα επιβάλλεται τιμωρία αποκλεισμού από τα γήπεδα ακόμα και για 10 χρόνια. Οπως προκύπτει από τον αγγλικό Τύπο, οι αλλαγές αυτές είναι συνέπεια των ρατσιστικών επιθέσεων που δέχθηκαν οι Αγγλοι παίκτες στο πρόσφατο Euro, κάτι για το οποίο ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον, είχε δεσμευθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X