Ανανεώνει στην Μπαρτσελόνα με περικοπές 200 χιλ. τη βδομάδα ο Ντεμπελέ

Ανανεώνει στην Μπαρτσελόνα με περικοπές 200 χιλ. τη βδομάδα ο Ντεμπελέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον γάμο έκπληξη, φαίνεται πως έρχεται και η ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

To 2022 θα είναι η χρονιά του. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα σημάδια από το… αντίο στο 2021.

Μετά τον γάμο έκπληξη στο Μαρόκο, ο Ουσμάν Ντεμπελέ ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Στην εποχή Τσάβι στους Καταλανούς ο Γάλλος παρουσιάζεται βελτιωμένος και αυτό έκανε και την πλευρά της «Μπάρτσα» να ξανασκεφτεί μετά από πρόταση και του προπονητή της ομάδας την περίπτωση του, προτιμώντας τον δρόμο της ανανέωσης από αυτόν της συμφέρουσας πώλησης.

Ο Ντεμπελέ που είχε κοστίσει 135 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα, χρήματα που μέχρι σήμερα δε δικαιολόγησε ποτέ, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο φέρεται να δέχτηκε μία μείωση στις αποδοχές του.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που αναφέρονται στην Ισπανία ο Ντεμπελέ δέχτηκε περικοπές ύψους 200 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα και κάπως έτσι οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά και σύντομα θα υπογράψουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X