Τσάβι: «Eχει χάσει το στιλ παιχνιδιού της η Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει τους πάντες - Να γράψουμε ιστορία στο Μόναχο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βουνό έχει μπροστά του να ανέβει ο Τσάβι, καθώς αρκετοί από τους παίκτες του όπως χαρακτηριστικά είπε δεν έχουν καταλάβει την θέση που παίζουν τακτικά.

Αγχωτική νίκη σε βάρος της Έλτσε πέτυχε η Μπαρτσελόνα, για την 18η αγωνιστική της La Liga.

Ωστόσο ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» Τσάβι παρά τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του, ο ίδιος δεν κρύφτηκε στην συνέντευξη Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής των Καταλανών δεν δίστασε να πει στα λεγόμενα του, πως η ομάδα έχει χάσει το στιλ παιχνιδιού της, αλλά και ό,τι υπάρχουν παίκτες που δεν γνωρίζουν το τακτικό κομμάτι της θέσης που παίζουν.

«Πρέπει να επαναφέρουμε το στιλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής: «Δεν ήμουν εδώ για έξι χρόνια, με έχουν εκπλήξει θέματα τακτικής. Δεν ήμουν εδώ για να ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό αλλά μας δυσκολεύει τη δουλειά. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των παικτών δεν καταλαβαίνει τακτικά τη θέση που παίζει. Υπάρχουν μηχανισμοί που κατάλαβα εγώ στην ηλικία των 11 και έχουμε παίκτες εδώ που έχουν δουλέψει πάνω σ’ αυτούς».

Αναφερόμενος στο ματς με την Έλτσε ο παλαίμαχος άσος της «Μπάρτσα» τόνισε: «Περιπλέξαμε τα πράγματα για εμάς. Η Ελτσε επιβίωσε από τα δικά μας λάθη και αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Πρέπει να μάθουμε και να είμαστε πιο υπεύθυνοι. Ήμουν θυμωμένος όταν ισοφάρισαν, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα νικήσω σ’ αυτό το παιχνίδι. Αξίζαμε πολλά περισσότερα, αλλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι χρυσοί».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X