«Αν ήμουν ο Μόντριτς, θα έπαιζα μέχρι τα 87 μου»

«Αν ήμουν ο Μόντριτς, θα έπαιζα μέχρι τα 87 μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Λούκα Μόντριτς έπλεξε σε συνέντευξη που έδωσε ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Εστέμπαν Γκρανέρο.

Να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες κι έπειτα από 15χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας ο Εστέμπαν Γκρανέρo. Πλέον ο ίδιος δραστηριοποιείται με τη συγγραφή, αλλά και την δημιουργία επιχείρησης, η οποία ειδικεύεται στο να προσπαθεί να βελτιώσει τις εμφανίσεις παικτών μέσω καταχώρησης δεδομένων.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εφημερίδα «As» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λούκα Μόντριτς. Σε ερώτηση που του έγινε για την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 34 ετών, την ίδια στιγμή που ο Μόντριτς συνεχίζει να αγωνίζεται στα 36 του, ο Γκρανέρο έσπευσε να δώσει μια αφοπλιστική απάντηση.

«Εάν ήμουν ο Μόντριτς θα συνέχιζα να παίξω μέχρι τα 87 μου! Είναι εκπληκτικός. Εγώ δεν ήμουν τόσο καλός, απέχω μίλια από το να είμαι ο παίκτης που είναι εκείνος. Από άποψη τεχνικής αλλά και τακτικής είναι φανταστικός, έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Δεν μπορεί πια να κάνει κάποια από τα πράγματα που έκανε στο χορτάρι όταν ήταν 23 αλλά κάνει άλλα πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει όταν ήταν νεότερος.

Είναι ένας παίκτης πολυτέλεια για την Ρεάλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος για τον Κροάτη άσο. Εκτός από τον Μόντριτς, ο Γκρανέρο έκανε ειδική μνεία στην συγκεκριμένη συνέντευξη και στον Ζοζέ Μουρίνιο τον οποίο και είχε προπονητή από το 2009 μέχρι το 2012.

«Ο Μουρίνιο έχει κάτι στην προσωπικότητα και στο χαρακτήρα του που τον συνδέει με την Ρεάλ. Δεν έχει να κάνει με τη φιλοδοξία επειδή όλοι είναι φιλόδοξοι.

Είχε το δικό του τρόπο για να είναι φιλόδοξος, έναν τρόπο για να εστιάζει στα προβλήματα και στην επίλυσή τους παίρνοντας το σωστό δρόμο.

Για παράδειγμα η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που δεν ψάχνει ποτέ για δικαιολογίες και ο Μουρίνιο ήταν το ίδιο ακριβώς, με τον εαυτό του και με εμάς.

Θα ήταν σπουδαίο αν επέστρεφε, αν και αυτή τη στιγμή η Ρεάλ δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο προπονητή στο τιμόνι της, τον Κάρλο Αντσελότι» είπε χαρακτηριστικά για τον Πορτογάλο προπονητή ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X