La Liga: Αφησε έξω από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος την Ατλέτικο (2-1) και κυνηγάει τη Ρεάλ η Σεβίλλη

La Liga: Αφησε έξω από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος την Ατλέτικο (2-1) και κυνηγάει τη Ρεάλ η Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρωταγωνιστές τους Οκάμπος και Ράκιτιτς, η Σεβίλλη κέρδισε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης και πλησίασε στο -5 από την πρώτη Ρεάλ. Την ίδια στιγμή το σύνολο του Σιμεόνε έμεινε στο -13 και αποχαιρετά από νωρίς το πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 7’ ο Ράκιτιτς με απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα!

Η Ατλέτικο ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και αντέδρασε νωρίς. Στο 34’ λοιπόν μετά από κόρνερ του Λεμάρ, ο Φελίπε έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά.

Από εκεί και έπειτα και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και όλα έδειχναν πως όποιος θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Αυτή ήταν η Σεβίλλη, όταν στο 88ο λεπτό μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Ντιλέινι, ο Όμπλακ και το δοκάρι έσωσαν προσωρινά την Ατλέτικο αλλά ο Οκάμπος με σουτ από κοντά έγραψε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι και πάλι αντέδρασαν και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση στο 90+4, όμως το δυνατό σουτ του Ζοάο Φέλιξ κατέληξε στο δοκάρι του Μπόνο.

Ετσι η Σεβίλλη πανηγύρισε μία τεράστια νίκη, με την οποία έμεινε μόνη στο κυνήγι της «Βασίλισσας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X