Αντίο κ. Γιώργο: Γεννήθηκε μαζί με την ΑΕΚ, «έφυγε» έχοντας εκπληρώσει την επιθυμία να μπει στην «Αγιά Σοφιά»!

Αντίο κ. Γιώργο: Γεννήθηκε μαζί με την ΑΕΚ, «έφυγε» έχοντας εκπληρώσει την επιθυμία να μπει στην «Αγιά Σοφιά»!
Photo Credits: INTIME

Ο φίλος της ΑΕΚ Γιώργος Καλογερίας έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 97 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Γιώργος Καλογερίας έφυγε από τη ζωή στις 10 Δεκεμβρίου σε ηλικία 97 ετών.

Είχε γεννηθεί τον Μάρτιο του 1924, τη χρονιά που «γεννήθηκε» κι η αγαπημένη του ΑΕΚ. Σε ηλικία 97 ετών τώρα έφυγε από τη ζωή έχοντας, προηγουμένως, εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, να μπει στην «OPAP Arena».

Ο ίδιος περίμενε με ανυπομονησία η ΑΕΚ που τόσο λάτρευε και ήταν ξεσπιτωμένη τα τελευταία 18 χρόνια να επιστρέψει στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να νιώσει ξανά αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα στην «Αγιά Σοφιά».

Η κόρη του, Ελισάβετ, βλέποντας την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται, ήρθε σε επαφή με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έτσι ώστε ο πατέρας της να μπορέσει να επισκεφθεί το γήπεδο, πριν τα επίσημα εγκαίνια. Ο Γιώργος Καλογερίας βρέθηκε στην «Αγιά Σοφιά» στις 12 Νοεμβρίου, εκπληρώνοντας την τελευταία όπως αποδείχθηκε επιθυμία του. Να βρεθεί στο νέο «σπίτι» της αγαπημένης του ΑΕΚ, εκεί όπου το πρόσωπο του γέμισε δάκρυα συγκίνησης.

«Έφυγε» την προηγούμενη Παρασκευή (10/12) σε ηλικία 97 ετών, με τον «Δικέφαλο Αετό» να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.Αντίο κ. Γιώργο: Γεννήθηκε μαζί με την ΑΕΚ, «έφυγε» έχοντας εκπληρώσει την επιθυμία να μπει στην «Αγιά Σοφιά»!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X