Formula 1: Φινάλε - θρίλερ στο Αμπου Ντάμπι και πρωταθλητής ο Φερστάπεν!

Formula 1: Φινάλε - θρίλερ στο Αμπου Ντάμπι και πρωταθλητής ο Φερστάπεν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο συναρπαστικότερο φινάλε όλων των εποχών, ο τεράστιος Μαξ Φερστάπεν πήρε την πρωτιά στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι με απίστευτη προσπέραση στον τελευταίο γύρο και πανηγύρισε το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, «σπάζοντας» την αυτοκρατορία του Λιούις Χάμιλτον!

Ο Βρετανός έφτασε κοντά στο να πανηγυρίσει τον όγδοο τίτλο της ιστορίας του και να ξεπεράσει τον μοναδικό Μίκαελ Σουμάχερ, όμως ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε το χάος στον τελευταίο γύρο, έκανε επίθεση όταν αποχώρησε το αυτοκίνητο ασφαλείας στον τελευταίο γύρο και προσπέρασε για το ακατόρθωτο!

Το αυτοκίνητο ασφαλείας έφυγε για έναν τελευταίο γύρο, τα ενδιάμεσα μονοθέσια έκαναν στην άκρη και με τα φρέσκα ελαστικά ο Φερστάπεν προσπέρασε τον Χάμιλτον! Μάταια ο Βρετανός προσπάθησε να ανακτήσει την πρωτοπορία. Ο Ολλανδς αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής! Παρηγοριά για τη Mercedes η νίκη τους κατασκευαστές. Ένα φινάλε που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι φίλοι της Formula 1.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X