Παίκτης δέχτηκε κουτί μπύρας στο κεφάλι στον τελικό του MLS (VIDEO)

Παίκτης δέχτηκε κουτί μπύρας στο κεφάλι στον τελικό του MLS (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα κουτί μπύρας δέχτηκε στο κεφάλι του ο Χεσούς Μεδίνα, στον τελικό του MLS ανάμεσα στο Πόρτλαντ και την Νιου Γιορκ Σίτι.

Πρωταθλήτρια ομάδα του MLS αναδείχτηκε η Νιου Γιορκ Σίτι, η οποία κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια), την ομάδα του Πόρτλαντ.

Ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από ένα απαράδεκτο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, η αναμέτρηση διακόπηκε καθώς την στιγμή του πανηγυρισμού της Νιου Γιορκ Σίτι, έπειτα από το γκολ που πέτυχε ο Καστεγιάνος στο 41΄, ένας οπαδός που βρισκόταν στις εξέδρες πέταξε ένα κουτί μπύρας που είχε σαν αποτέλεσμα να βρει στο κεφάλι τον Χεσούς Μεδίνα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Μεδίνα να πέσει στο έδαφος φωνάζοντας από τον πόνο. Έπειτα από το περιστατικό αυτό, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον δράστη να απομακρύνεται από το γήπεδο, με το συγκεκριμένο περιστατικό να θυμίζει το μπουκάλι που δέχτηκε στο κεφάλι ο Ντιμίτρι Παγιέ, στην αναμέτρηση της Λιόν με την Μαρσέιγ.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Πόρτλαντ έσπευσε αμέσως να καταδικάσει την συγκεκριμένη χειρονομία με ανακοίνωση της, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο αποβλήθηκε από το παιχνίδι και αποκλείστηκε από το Providence Park. Μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X