Ο θηλυκός… Γκρεγκ Πόποβιτς πλέον και στην Dream Team! (VIDEO)

Ο θηλυκός… Γκρεγκ Πόποβιτς πλέον και στην Dream Team! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προηγούμενη Τετάρτη (8/12), η ομοσπονδία μπάσκετ των ΗΠΑ ανακοίνωσε επίσημα ότι από το 2021 έως και το 2024, στην άκρη του πάγκου της Εθνικής Γυναικών της χώρας, θα καθίσει η Σέριλ Ριβ. Η είδηση αυτή πέρασε μάλλον στα «ψιλά».

Σίγουρα όμως αυτό δεν συνέβη σε όσους αγαπούν το μπάσκετ Γυναικών, μια και πρόκειται για σημαντική εξέλιξη. Κι αυτό διότι η 55χρονη κόουτς έχει ήδη σπάσει πολλά ρεκόρ κι έχει γράψει τη δική της ιστορία.

Από μικρή είχε αποφασίσει ότι η αγάπη της για το μπάσκετ ήθελε να φτάσει μέχρι τον… πάγκο μίας ομάδας και όχι στο παρκέ ως αθλήτρια. Έπαιξε μέχρι το Λύκειο και στη συνέχεια αφοσιώθηκε για μία τετραετία στις σπουδές της. Όταν τις ολοκλήρωσε στο κολέγιο Λα Σαλ στην Πενσυλβάνια, είχε έρθει πλέον η ώρα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Έμεινε για δύο χρόνια στο κολέγιο ως βοηθός προπονήτρια και το 1990 στο κολέγιο Τζορτζ Ουάσινγκτον όπου ήταν ξανά ασίσταντ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X