Αποθέωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ τον Γιαννίκη: «Σε πιστεύουμε, προχώρα για να φτιάξεις ομάδα»

Αποθέωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ τον Γιαννίκη: «Σε πιστεύουμε, προχώρα για να φτιάξεις ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Την αποθέωση γνώρισε ο Αργύρης Γιαννίκης από τους λιγοστούς οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποθέωση δέχθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης στην Τρίπολη, παρά τη νέα απώλεια της Ενωσης.

Η ΑΕΚ πήγε στην Τρίπολη για να παίξει ποδόσφαιρο και να δώσει συνέχεια στις νίκες της, αλλά ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δεν της επέτρεψε σε καμία περίπτωση να ξεδιπλώσει τις επιθετικές της αρετές, με το στραβοπάτημα να έρχεται μοιραία.

Οι οπαδοί της Ενωσης όμως βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται φέτος και αναγνωρίζουν τη δουλειά που προσπαθεί να κάνει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ετσι, στο τέλος του αγώνα την ώρα των δηλώσεων του προπονητή των Κιτρινόμαυρων, αλλά και έξω από τα αποδυτήρια οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΚ που αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και κατάφεραν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα χειροκρότησαν θερμά τον Γιαννίκη και του είπαν μεταξύ άλλων: «Συνέχισε, σε πιστεύουμε, προχώρα για να φτιάξεις ομάδα».

Μετά το θερμό χειροκρότημα από τους 40.000 φιλάθλους της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό λοιπόν, οι Ενωσίτες δείχνουν έμπρακτα ακόμη μία φορά πως ακόμη και όταν η ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα στην ομάδα, αναγνωρίζοντας τη φετινή προσπάθεια.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις     

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X