Μέξας: «Μας βοήθησε ο τραυματισμός του Ανγκόλα» (VIDEO)

Μέξας: «Μας βοήθησε ο τραυματισμός του Ανγκόλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, στάθηκε στη σημασία που έχει η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για τον σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ανγκόλα, συμβάν το οποίο παραδέχθηκε πως άλλαξε το ρου της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Είναι μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα είναι υπό πίεση και μετά την κακή εμφάνιση με τον Κολοσσό θέλαμε να αντιδράσουμε. Σίγουρα βοήθησε και ο τραυματισμός του Ανγκόλα. Πρώτα από όλα το παιδί να είναι καλά αλλά είναι το πιο βασικό. Όμως δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και να πούμε ότι δεν βοήθησε το πλάνο μας αυτό που συνέβη. Αυτό που είχα ζητήσει να παλέψουμε με αυταπάρνηση και τα παιδιά το έκαναν σε μεγάλο βαθμό. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή, αυτό το Ιβανώφειο θέλουμε, δυστυχώς δεν θα το έχουμε την Τετάρτη με τον Ιωνικό αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη».


Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να χτίσει ένα σερί απέναντι στον Ιωνικό: «Πρέπει να δούμε το παιχνίδι σοβαρά, να μείνουμε ταπεινοί, να δούμε τι κάναμε καλά. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να νικήσουμε τον Ιωνικός και να βάλουμε την ομάδα σε μία άλλη πορεία. Αυτός είναι ο στόχος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X