Μύκονος: Χριστουγεννιάτικος στολισμός - υπερπαραγωγή σε σούπερ μάρκετ (VIDEO)

Μύκονος: Χριστουγεννιάτικος στολισμός - υπερπαραγωγή σε σούπερ μάρκετ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται η Μύκονος, με τα μαγαζιά να έχουν φορέσει τα γιορτινά τους χαρίζοντας νότες αισιοδοξίας σε μια περίοδο που η πανδημία βρίσκεται ξανά σε έξαρση.

Το σούπερ μάρκετ Flora που έχει γίνει διάσημο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς σε αυτό οι πελάτες κάνουν τα ψώνια τους χορεύοντας στον ρυθμό των επιλογών του resident dj και παρακολουθώντας Fashion TV από γιγαντοοθόνες, διεκδικεί το βραβείο του πιο θεαματικού χριστουγεννιάτικου στολισμού για φέτος.

Από άκρη σε άκρη το κατάστημα είναι γεμάτο με αμέτρητα λαμπιόνια, στολίδια, διακοσμητικά, καθώς και μικρά και μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα που συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Τα εντυπωσιακά φωτάκια, η πολυτελής διακόσμηση που παραπέμπει σε μεγάλα mall του εξωτερικού αλλά και ο dj Άγιος Βασίλης μαγεύουν τον κόσμο που δεν σταματά να βγάζει φωτογραφίες και να τραβάει βίντεο με το κινητό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X