ΑΕΚ: Η ζωή χωρίς τον Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Η ζωή χωρίς τον Στάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

ΟΤσίτσαν Στάνκοβιτς μπαίνει στο χειρουργείο και αφήνει μεγάλο κενό κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ το ήξεραν για καιρό. Αποτελούσε κοινό μυστικό, πως ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είχε πρόβλημα στο πόδι και θα απαιτούνταν επέμβαση για να το ξεπεράσει. Αλλά πάντα, όσο και εάν αναμένεις πως κάτι θα συμβεί, δεν παύει να είναι δύσκολο όταν αυτό συμβαίνει. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα λείψει περίπου για ένα μήνα – έχει στοχεύσει να είναι ξανά παρών στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 9 Γενάρη – και η ΑΕΚ χάνει την «κολώνα» της.

Δεν είναι υπερβολή. Αν και το δείγμα γραφής είναι μικρό, ο Στάνκοβιτς θεωρείται στη συνείδηση των περισσότερων ως ο πλέον ποιοτικός τερματοφύλακας του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναμφίβολα, δικαίωση για την ΑΕΚ που έσπευσε να κλείσει τον Αυστριακό από τη σπουδαία Σάλτσμπουργκ με το ξεκίνημα των μεταγραφών. Ο Στάνκοβιτς μετατράπηκε γρήγορα σε φύλακα άγγελο της «κιτρινόμαυρης» εστίας και είναι ο αδιαμφισβήτητος νούμερο 1 της ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X