ΑΕΚ - Καντέτεν 28-31 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ - Καντέτεν 28-31 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ελβετική Καντέτεν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο κρίσιμο, μέχρι τώρα, παιχνίδι της στους ομίλους του EHF European League δίνει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 19:45 στο κλειστό της Χαλκίδας την Καντέτεν για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ελβετία η «Ένωση» χρειάζεται μόνο τη νίκη για να μπει και πάλι δυναμικά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που το γνωρίζει πολύ καλά και είναι έτοιμη και αποφασισμένη για να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξε στο Σαφχάουζεν.  Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Τζηρά, Αραμπατζή, Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μπεντζιλαλί, Πλάθα, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη, Μυλωνά, Μόγια, Μπεριά, Καλόμοιρο, Ηλιόπουλο.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΚ- Καντέτεν μέσω του enwsi.gr

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X