ΑΕΚ: Εγραψε ιστορία το γρήγορο γκολ του Σιμάνσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό (VIDEO)

ΑΕΚ: Εγραψε ιστορία το γρήγορο γκολ του Σιμάνσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ποτέ άλλοτε ένα γκολ που σημειώθηκε τόσο νωρίς σε ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός δεν είχε αποδείχθηκε νικητήριο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παράξενο δεν ήταν ότι ο Ντάμιαν Σιμάνσκι σκόραρε στο δεύτερο λεπτό (για την ακρίβεια στο 1:35) στο χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.  Αυτό που δεν περίμενε κανείς, ήταν ότι αυτό το γκολ θα χάριζε στην ΑΕΚ τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Και δεν το περίμενε κανείς, διότι ποτέ άλλοτε, τουλάχιστον στα χρόνια της Α’ Εθνικής (από το 1959-60) που υπάρχει πλήρης καταγραφή, ένα γκολ που σημειώθηκε τόσο νωρίς στο παραδοσιακό ντέρμπι της Αθήνας, δεν αποδείχθηκε νικητήριο!

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 Οκτωβρίου 2010, όταν ένα γκολ του Ραφίκ Τζεμπούρ 3:03 μετά τη σέντρα και στο ίδιο τέρμα του ΟΑΚΑ με το χθεσινό, είχε χαρίσει στην «Ενωση» άλλη μία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0!

Φυσικά, έχουν σημειωθεί γκολ ακόμα νωρίτερα, απλώς ακολούθησαν κι άλλα. Στις 4 Απριλίου 1993 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Βασίλης Δημητριάδης είχε ανοίξει το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αλλά το τελικό σκορ ήταν 3-1 για την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X