ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε “νεκρά” αγωνιστικά διαστήματα, αλλά κέρδισε τον ΠΑΟ με 1-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 15 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Εξαιρετικό ματς από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Σταθερός όσες φορές χρειάστηκε. Με σωστές αντιδράσεις και με μια πολύ καλή απόσταση σε σουτ εξ επαφής στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Όπως επίσης και με τεράστια σταθερότητα στις εξόδους του.

Κλεμάν Μισελέν: Με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο του ματς που πραγματικά ήταν συγκλονιστικός, δεν έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Είχε αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ με την μπάλα στα πόδια τις περισσότερες φορές δεν κατάφερνε να βοηθήσει ουσιαστικά την επιθετική λειτουργία. Όμως στα τελευταία λεπτά, έδωσε ψυχή και είχε σημαντικές παρεμβάσεις.

Όγκνιεν Βράνιες: Το πρώτο ημίχρονο που έκανε δεν ήταν καλό. Για την ακρίβεια ήταν προβληματικό. Με λάθος εκτιμήσεις σε φάσεις και με την μπάλα στα πόδια του. Όμως το δεύτερο ημίχρονο που κάνει είναι εντυπωσιακό. Καθάρισε σχεδόν όλες τις φάσεις και κέρδισε όλες τις μονομαχίες.


Σίμος Μήτογλου: Δεν ήταν καλό το παιχνίδι που έκανε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός. Παρόλο που έδωσε πολλές μάχες με τον Μακέντα, γενικώς στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Έχασε εύκολα και φάσεις και μπάλες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως το βελτίωσε αυτό, αλλά έχασε και πάλι μάχες. Ωστόσο ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Με δυο διαφορετικά ημίχρονα και ο Ιρανός ακραίος μπακ. Σούπερ ήταν στο πρώτο ημίχρονο. Με τρομερά ανεβάσματα αλλά και με ασίστ και μάλιστα με το δεξί, στο γκολ που έβαλε ο Σιμάνσκι. Ενώ και ανασταλτικά ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο αντίθετα, όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να κουράζεται και να μένει προς το τέλος από δυνάμεις. Πάντως ακόμα και τότε, το πάλευε πολύ και ήταν μαχητής.

Αντρέ Σιμόες: Μπορεί και πάλι να κατάπιε πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο, αλλά καλό ματς δεν έκανε. Μάλιστα η αλήθεια είναι πως στα νεκρά αγωνιστικά διαστήματα της ΑΕΚ μέσα στο ντέρμπι, που ήταν αρκετά, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια, υπήρχαν φορές που δεν μπορούσε να απομακρύνει σωστά την μπάλα από την περιοχή, ενώ είχε και αρκετές χαμένες μονομαχίες. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.


Νταμιάν Σιμάνσκι: Άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ με πολύ όμορφη εκτέλεση με κεφαλιά. Και γενικώς σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ήταν ίσως ο μοναδικός από τους χαφ της ΑΕΚ, που έκανε καλά την δουλειά του και στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά ακόμα και στον τρόπο που κρατούσε την μπάλα. Έκανε πολλή δουλειά και πολλά χιλιόμετρα και πιθανότατα κουράστηκε.

Πέτρος Μάνταλος: Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι. Ακόμα και γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ λίγο έλειψε να βάλει. Όμως η αλήθεια είναι πως και αυτός στην συνέχεια δεν έμεινε στον ίδιο ρυθμό. Δεν βοήθησε την ομάδα ούτε στο πρέσινγκ ψηλά, αλλά ούτε καν στην δουλειά που έπρεπε να γίνει στην μεσαία γραμμή. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει δημιουργικά και επιθετικά.

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ και μπήκε εξαιρετικά στο ματς. Έκλεψε την μπάλα στην φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Σιμάνσκι. Ενώ στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού έχασε και μια ευκαιρία για να σκοράρει. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, τόσο έδειχνε να βγαίνει εκτός παιχνιδιού και να μην μπορεί να βοηθήσει.

Νορντίν Άμραμπατ: Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Άλλαξε πολλές φορές πλευρά στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Ούτε όταν είχε την μπάλα στα πόδια του, αλλά ούτε και όταν χρειάστηκε να δώσει κάλυψη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ και ήταν εξαιρετικά σημαντικός για την ομάδα. Έπαιξε πολύ και με το κορμί του και την δύναμή του και με την εμπειρία του και έδωσε εξαιρετικά σημαντικές βοήθειες σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας.


Σέρχιο Αραούχο: Δεν βρήκε δίχτυα στο ντέρμπι. Αλλά με βάση τις φάσεις στις οποίες μπήκε και στις οποίες είχε… εμπλοκή, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με χατ τρικ. Έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά μόχθησε και πολύ μέσα στο ματς. Πίεσε ασταμάτητα τον ΠΑΟ και μάλιστα πολλές φορές το έκανε μόνος του. Με αστείρευτες δυνάμεις και τεράστιο πάθος.

Γέβχεν Σάκχοφ: Με την είσοδο του στο γήπεδο, βοήθησε αρκετά την ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. Κράτησε μπάλες πολύ περισσότερο, είχε σωστές μεταβιβάσεις, ενώ με κεφαλιά έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Τσούμπερ που δεν μέτρησε.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Και έκανε εξαιρετικά πράγματα. Πέτυχε δυο γκολ, τα οποία ναι μεν ακυρώθηκαν οριακά ως οφσαίντ, όμως και τις δυο φορές έκανε εξαιρετική κίνηση και κυρίως άψογο τελείωμα.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή, η ΑΕΚ επί της ουσίας «κλείδωσε» το ματς. Ο Γάλλος γέμισε την μεσαία γραμμή, έδωσε ύψος, έδωσε κλεψίματα και έδωσε και αρκετές σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του.

Εχσάν Χατζισαφί: Η τελευταία κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο. Με τον Ιρανο να παίζει την αριστερή πλευρά μαζί με τον συμπατριώτη του Μοχαμάντι και στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε να βοηθάει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X