ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ αποχαιρετούν τον Γέλοβατς: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ΑΕΚ»

ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ αποχαιρετούν τον Γέλοβατς: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ανακοινώσεις από ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ για τον χαμό του Στέφαν Γέλοβατς

Ο Στέφαν Γέλοβατς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών με τους ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ να εκφράζουν την λύπη τους για τον χαμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς.

Δεν υπάρχουν λόγια όταν ένας τόσο νέος άνθρωπος, πρόσχαρος και προσηνής όπως τον είχαμε συναντήσει στην εκδήλωση για την Παρουσίαση του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος «φεύγει» από την ζωή.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην οικογένεια, στους οικείους του Στέφαν Γέλοβατς και σε όλους τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Θα θυμόμαστε τον Στέφαν γιατί τον νιώσαμε σαν δικό μας φίλο έστω και εάν το διάστημα που τον γνωρίσαμε ήταν δυστυχώς σύντομο».

Με την σειρά της η ΕΟΚ:

«Το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ άδικα και πρόωρα για τον Στέφαν Γέλοβατς. Μόλις στα 32 του χρόνια, ο Σέρβος παίκτης που είχε έρθει φέτος στη χώρα μας για να ενισχύσει την ΑΕΚ, άφησε την τελευταία του πνοή στην πατρίδα του. Εκεί μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί στις 14 Νοεμβρίου και το οποίο αποδείχθηκε μη αναστρέψιμο.

Τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν την οδύνη τους για το τραγικό νέο και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους ανθρώπους της ΑΕΚ που ήταν τους τελευταίους μήνες η μπασκετική του «οικογένεια».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X