ΑΕΚ: «Sold out» σε πέντε θύρες -Γεμίζει ο ΟΑΚΑ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ: «Sold out» σε πέντε θύρες -Γεμίζει ο ΟΑΚΑ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα έχει και σήμερα τον κόσμο στο πλευρό της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμίζει το ΟΑΚΑ ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό!

Η Ενωση υποδέχεται σήμερα (19:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά φυσικά και για το γόητρο.

Στις αρχές της εβδομάδας, τα εισιτήρια κινούνταν με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό ρυθμό καθώς από πολύ νωρίς είχαν ήδη κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ 20.000 οπαδοί της Ενωσης. Οπως ήταν λογικό όμως με όσα έγιναν με το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή του ντέρμπι και τα τραγελαφικά που ακολούθησαν, υπήρξε μια πολύ μεγάλη κάμψη με σχεδόν μηδενική προπώληση την Τετάρτη και την Πέμπτη. Τις ημέρες δηλαδή που ήταν υπαρκτό το σενάριο της αναβολής.

Χθες και σήμερα όμως η προπώληση πήρε και πάλι φωτιά με το κάτω διάζωμα στο ΟΑΚΑ να αρχίζει να γεμίζει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει sold out στις θύρες 1, 35, 3, 7 και 11, ενώ ελάχιστα εισιτήρια απομένουν στην 9. Σταδιακά κλείνουν και οι θύρες 5 και 13.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε νέο μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει του ντέρμπι σήμερα.

«To δικό μας νέο μεγάλο ραντεβού είναι απόψε στο ΟΑΚΑ!

Θα είμαστε εκεί, δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή!

Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19.30, ΟΑΚΑ) ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, έως και μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα», έγραψε σε ανάρτηση.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X