Μετάλλαξη Ομικρον: 13 κρούσματα στην Πορτογαλία, όλα στη Μπελενένσες!

Μετάλλαξη Ομικρον: 13 κρούσματα στην Πορτογαλία, όλα στη Μπελενένσες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 13 κρούσματα covid-19 της νέας μετάλλαξης Όμικρον και όλα έχουν σχέση με τη Μπελενένσες!

Συγκεκριμένα, τα κρούσματα της νέας μετάλλαξης από τη Μποτσουάνα είναι όλα σχετιζόμενα με παίκτες και προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λισαβώνας, όπως ανακοίνωσε η αρχή δημόσιας υγείας στη χώρα της Ιβηρικής.

Το περασμένο Σάββατο, ο αγώνας της Μπελενένσες με την Μπενφίκα στο «Εστάδιο Νασιονάλ» ξεκίνησε κανονικά αλλά ολοκληρώθηκε λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, καθώς τον διέκοψε ο διαιτητής Μανουέλ Μότα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν ήδη στα πρώτα 45 λεπτά με 7-0, καθώς δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στην ομάδα του Μπελέμ που παρατάχθηκε με μόλις 9 παίκτες, αποδεκατισμένη από τον κορωνοϊό.

Στην έναρξη του δεύτερου μισού, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί.

Ύστερα από μερικά λεπτά στην επανάληψη ο τερματοφύλακας Ζοάο Μοντέιρο, που έπαιζε… μέσος λόγω των συνθηκών, έπεσε στο έδαφος λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι, βάσει του κανονισμού, ο Μότα διέκοψε τον αγώνα, αφού η Μπελενένσες έμεινε με έξι παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X